Home Dirigent/Combo Leden Organisatie Foto/Film Recensies Sponsors

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy
03-10-19 - Kampen - PCOB in ‘t Ukien


De ‘Kom erbij Week’ (1 t/m 8 oktober 2019) in Kampen is niet ongemerkt voorbij gegaan.

Welzijn Kampen en de gezamenlijke ouderenbonden (PCOB/KBO en Seniorensociëteit) organiseerden namelijk met elkaar op donderdag 3 oktober 2019 een middag van 14:00 uur tot 17:00 uur vol vermaak voor alle senioren uit de gemeente Kampen. Dit alles onder het genot van (gratis) hapjes. Het rad van fortuin draaide 3 keer en stadsomroeper Bertus Krabbe praatte de middag aan elkaar. Met medewerking van het Stadsarchief en ..... natuurlijk ook met …… Het Torenkoor!


De dames Marianne Visscher en Jacqueline Dijkslag van Welzijn Kampen waren op deze Dag van de Ouderen de gehele dag druk om de organisatie in goede banen te leiden. Bij inschrijving hadden zich ongeveer 135 ouderen gemeld, maar ….. uiteindelijk bleken er een kleine 200 mensen op deze middag te zijn afgekomen.


Het Torenkoor mocht de middag afsluiten met een optreden van een half uur en deed dat weer met volle overgave en enthousiasme. Het repertoire bestond uit een aantal medley’s, waaronder “Gouwe ouwe medley”, “Wals medley” en de “Amsterdam medley”. Daartussen door bekende liedjes zoals  “‘t Kleine cafe aan de haven”, “Marina” en “Aloa E”. Speciaal voor de ouderen werd het lied “Zilveren draden tussen ‘t goud” gezongen, een oud lied dat Het Torenkoor weer uit het archief had gehaald.

De volle zaal genoot zichtbaar en hier en daar werd er zelfs gedanst en de polonaise gelopen. Dat geeft een koor, en zeker ook ons koor, een stimulans om te zingen.


Dirigent Ronny Palland had deze middag ook weer een prima interactie met het publiek en Andries presenteerde alle liedjes met plaatjes op een vakkundige manier via een beamer aan de ouderen.

Al met al een kort, maar gezellig optreden ….. met dank aan een ieder die dit heeft mogelijk gemaakt!


Dick Winkeler
 

Optredens

Lees ook verslagen over de optredens in:

2018  -  2017 -  2016  -  2015  -  2014