Home Dirigent/Combo Leden Organisatie Foto/Film Recensies

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy
13-10-22 - Kampen - Myosotis


Voor de tweede keer dit jaar hadden we weer een optreden in het ons bekende Myosotis in Kampen. Wat een genot om voor zoveel enthousiaste toehoorders onze liederen te mogen zingen. We begonnen reeds vijf minuten voor de aangegeven aanvangstijd en er was één persoon die het nog nét haalde om vanaf het eerste lied mee te kunnen zingen. Helaas was onze vaste gastvrouw en activiteitenbegeleidster van Myosotis ziek, maar ze werd uitstekend vervangen door haar collega.De liederen waren zorgvuldig gekozen door de muziekcommissie en nog even getoetst door onze zieke accordeonist Ger Tempelman.
Wij hopen dat hij weer snel aan kan sluiten bij het combo. Het combo van deze avond speelde en begeleidde het koor uitstekend, waarbij wel opviel dat deze heren zonder hoofddeksel hun muziek ten gehore brachten (het was ook wel erg warm in de zaal). Het publiek deed bij alle liederen enthousiast mee, waarbij een cliënt van in de 90 jaar nog zijn danskunsten vertoonde. Ook de gymoefeningen bij het lied “West Zuid West van Ameland” werden bij ‘hoog is de zolder’ en ‘laag is de vloer’ door iedereen uitstekend uitgevoerd.Onze clown Adrie vertolkte zijn kunsten ook weer op een schitterende manier en wist zelfs zijn koord staande te houden. Ook de heren die het spandoek in de hoogte moesten houden met het meezinglied “Laat maar lekker gaan” deden het fantastisch! En dan te bedenken dat Gerrit en Johan dit normaal nooit zouden doen samen met een spandoek, want de één is voor Go-Ahead en de ander voor Dosk.

Al met al een prima optreden onder de bezielende leiding van onze dirigent en uitstekende begeleiding van ons combo.Jullie verslaggever,


Jaap Pruim 

Verslagen


Bert Spoelstra

Henk Witman

Ger Tempelman

Johan Zunnenberg

Jaap Pruim

Harrie Ruigendijk


Rolf PlenderJaaroverzichten optredens

2020 - 2019 - 2018 - 2017

2016 - 2015 - 2014