Home Dirigent/Combo Leden Organisatie Foto/Film Recensies

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy
09-06-22 - Kampen - Myosotis


‘We mogen weer!’

We kregen een telefoontje van een opgewonden activiteitenbegeleidster van Zorgcentrum Myosotis: ‘We mogen weer!’ .

Na meer dan twee jaar pandemie – waarin over de hele wereld tal van activiteiten afgelast werden – mocht ons koor eindelijk weer eens optreden in een zorgcentrum. Dus het enthousiasme van de activiteitenbegeleidster was geheel op z’n plaats. Het enthousiasme van ons koor sloot hier naadloos op aan, want … al de volgende donderdagavond stonden wij in de recreatiezaal van het Myosotis.

Het werd weer een heerlijk, ouderwets optreden in een volle zaal met ….. heel veel meezingers.

De temperatuur was hoog, maar dat was ook de inzet van het koor en het enthousiasme van het publiek! Onze medleys (samengesteld door onze accordeonist Ger Tempelman), ‘Onze poes en buurmans kater’ en ‘West Zuidwest van Ameland’ werden natuurlijk meegezongen.

Bij het lied ‘Ik wil naar Griekenland’ haalde dirigent Ronny Palland álle vrijwilligers naar voren om ….. gezamenlijk de Sirtaki te dansen. Zelf stond hij – met opgestroopte broekspijpen - op een tafel om het voor te doen. Dit werkte prima, want de dans ging helemaal zoals het hoort. We sloten de avond af met Jan en Coba, die over hun ‘Reisje langs de Rijn’ zongen. Mooi om te zien én te horen dat ook dit lied uit volle borst meegezongen werd! We kunnen terug kijken op een dankbaar én mooi optreden. En … donderdag 23 juni ‘mogen we weer’ want dan verzorgen we een optreden in Zorgcentrum De Vijverhof.


Gert Meijerink

 

Verslagen


Bert Spoelstra

Henk Witman

Ger Tempelman

Johan Zunnenberg

Jaap Pruim

Harrie Ruigendijk


Rolf Plender

Jaaroverzichten optredens

2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014