Home Dirigent/Combo Leden Organisatie Foto/Film Recensies

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy
12 -03 – 2023 - De Stadsfenne in Sneek


Zondagmiddag 12 maart vertrokken we om 13.45 uur met 5 auto’s richting Sneek. De opbouwploeg was, zoals gebruikelijk, rond 12 uur vertrokken. In verzorgingstehuis de Stadsfenne werden we gastvrij ontvangen. We zongen in een betrekkelijk kleine zaal met zo’n 60 aanwezigen. Het was er gezellig en het publiek reageerde ook leuk.


Nadat het koor de boel maar meteen op zijn kop had gezet, mochten Jan en Coba, die te “laat” waren, “Omdat ik zoveel van je hou”, ten gehore brengen.  Daarna Gert met het koor aan de Amsterdamse grachten. Met West zuidwest naar Ameland werd ook door de zaal weer vrolijk meegedaan. Laat de zon in je hart, Stad aan de rivier, De Zuiderzeeballade met act. Met Marina dansten diverse medewerkers van Stadsfenne vrolijk mee. Als laatste nummer voor de pauze laat maar lekker gaan met spandoek ( wat een warme klus).


In de pauze werd het koor een biertje wijntje of fris aangeboden met een heerlijke koek van de plaatselijke bakker.


Direct daarna kwamen de muzikanten voorbij, altijd gezellig. Een gouwe ouwe medley, en de woonboot van Ger. Ook kwam Adri de clown nog even langs, altijd goed voor succes. Via het dorpsfeest kwamen we in Griekenland terecht om na de wals medley  tot besluit nog een reisje langs de Rijn te maken.


Dominique van de Stadsfenne had een woordje van dank voor het koor. Zij had daarvoor een boeket bloemen meegenomen, die  werd overhandigd aan de enige “vrouw”  Coba in het koor. Dat was eigenlijk wel heel leuk voor Coba want voor haar was het de eerste keer dat zij solo zong.


Na Auf wieder sehen kijken we terug op een gezellige middag in Sneek en zoals Dominque het verwoordde wellicht tot ziens.


Dank aan de opbouw ploeg, de solisten, het koor en natuurlijk de dirigent.


Harrie Ruigendijk

Verslagen


Bert Spoelstra

Henk Witman

Ger Tempelman

Johan Zunnenberg

Jaap Pruim

Harrie Ruigendijk


Rolf Plender