Home Dirigent/Combo Leden Organisatie Foto/Film Recensies

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy
31 -12 – 2022  - Oudejaarsavond -  zorgcentrum ‘Myosotis’

Het is inmiddels traditie geworden dat zorgcentrum ‘Myosotis’ op oudejaarsavond bezoek krijgt van “Het Torenkoor uit Kampen.’ Na twee jaar afwezigheid (i.v.m. Corona) werd deze traditie gelukkig weer hersteld.

Dit was echter niet de eerst keer dit jaar! Op 9 juni en 13 oktober mochten we hier ook al een optreden verzorgen. Niet erg hoor, want we doen het  graag!

Bijna geen enkel koorlid laat op deze, toch wel bijzondere avond, verstek gaan.


Net als vorige keren zat de zaal weer bomvol met enthousiaste bewoners, begeleidsters, vrijwilligers en familieleden.

De muziekcommissie had een programma samengesteld met gezellige liedjes.  Zoals: de ‘Gouwe ouwe medley’, ‘Laat opa maar schuiven’ (over een ‘ouwe snoeper’) het mooie ‘Kampen stad met oude poorten’ (kompleet met trompet) en de meezing medley ‘Aan het strand stil en verlaten ‘.  Onze beamer specialist Andries zorgde weer zoals gewoonlijk voor de teksten op het grote scherm, zodat de aanwezigen de liedjes gezellig konden meezingen.


Na een korte pauze begonnen wij het tweede gedeelte met een lekkere wals medley.

Naast bekende liedjes zoals ’De Zuiderzee ballade en ‘Me wiegie was een stijfselkissie’ brachten we ook een paar nieuwe liedjes: ‘Stad aan de rivier’ en ‘Dan gaan de lichten aan.’ We eindigden dit optreden met een gezellige ‘Amsterdamse medley.’

Hierna hieven we met z’n allen het glas, om te proosten op het nieuwe jaar, waarbij we hopen op veel voorspoed en gezondheid voor een ieder in 2023.

Zoals gebruikelijk was er weer een presentje voor alle koorleden. Ditmaal een lichtje als geschenk aan de mensen die het in 2022 moeilijk hebben gehad.

We eindigden met ons slotlied ‘Auf wedersehen’ (met eigen tekst) Zo kwam er een einde aan wéér een gezellige avond in Myosotis!


Hierbij een woord van dank aan onze dirigent Ronny, het koor, het combo, onze geluidsman en niet te vergeten onze trouwe opbouwploeg.


Ger Tempelman

Verslagen


Bert Spoelstra

Henk Witman

Ger Tempelman

Johan Zunnenberg

Jaap Pruim

Harrie Ruigendijk


Rolf Plender