Home Dirigent/Combo Leden Organisatie Foto/Film Recensies Sponsors

www.hettorenkoorkampen.nl  -  Privacy policy


Over ons optreden op het Zwitserse cruiseschip de Antonio Bellucci  kan ik heel kort zijn: Het was - in één woord -  fantastisch!

De entree op het cruiseschip was geweldig: Luxe, luxe en …. nog eens luxe! Alle bemanningsleden in uniform, van één streep tot vier strepen en soms nog wel een paar meer.

Het beging ging wat stroef, maar daarna zat de sfeer er goed in. Er werd spontaan meegezongen en meegedeind.

Na de pauze ging het alleen maar beter. Nadat wij ons laatste lied ‘Auf Wiedersehen’ hadden gezongen, werd er luidkeels ‘Zugabe, Zugabe, Zugabe’  geroepen.

Met het prachtige, gevoelige lied ‘Tranen droog je niet met zakdoeken alleen’ namen we afscheid. Een staande ovatie was het gevolg. De reisleidster bedankte ons uitvoerig, zowel in het Nederlands als in het Zwitsers. Zij vond dat Het Torenkoor echt het allerleukste koor van Kampen. Deze dame heeft er dus duidelijk verstand van, want … dat vinden wij als koorleden ook zoals u op de startpagina van deze site kunt zien. Wij hebben er samen voor gezorgd dat we weer op de ‘internationale kaart’ zijn gezet. Het was een geweldig optreden. Een optreden waarbij ook nog eens enkele cd’s zijn verkocht en daar zijn we blij mee!
We kijken dan ook uit naar het tweede optreden van Het Torenkoor op de Antonio Bellucci, dat zal plaatsvinden op zondag 4 aug.


Henk Witman     


Foto’s: Dick Winkeler en Wiljan v/d Belt


Optredens

Ger, Dick, Bert, Henk en Rolf schreven verslagen over de optredens in:

2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014